19 Σεπ 2010

«Η Δυτική Ελλάδα δεν χρειάζεται… μεταθέσεις υπηρετών του μνημονίου»


«Ο Γιώργος ξεκινά ένα σημαντικό αγώνα για την Δυτική Ελλάδα. Οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να βγουν μπροστά και να είναι αυτοί που θα μεταφέρουν το νέο μήνυμα ελπίδας και αναγέννησης της περιοχής μας. Αυτοί που θα αντιπαλέψουν τα αδιέξοδα και θα πρωτοστατήσουν στις κυβερνητικές επιλογές της μιζέριας και της εξαθλίωσης του λαού

Τώρα έχουμε μια μοναδική δυνατότητα.
Να πούμε ΟΧΙ σε εκείνους που μας οδήγησαν στην παρακμή και την μιζέρια.
Να πούμε ΟΧΙ σε αυτούς που δεν μας υπολογίζουν.
Να πούμε ΟΧΙ σε αυτούς που ανταλλάσουν τα όνειρά μας, με αναπαυτικά καθίσματα εξουσίας»
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε χθες το πρωί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Γιώργο Παπαναστασίου, τονίζοντας πως ο υποψήφιος που στηρίζει η φιλελεύθερη παράταξη εκπληρώνει όλα τα στοιχεία, ηλικιακά, ηθικά και πολιτικά, που μπορούν να προσδώσουν στην Περιφέρεια τη νέα πνοή που έχει ανάγκη.
«Ξεκινά σε μια εποχή δύσκολη, σε μια εποχή σκοτεινή.
Η περιοχή μας στις δεκαετίες που πέρασαν έχασε πολλές ευκαιρίες, είδε πολλά τρένα να περνούν και να χάνονται, πολλές ελπίδες να σβήνουν άδοξα
Έχουμε την ευκαιρία να πούμε ΝΑΙ στην διαφορετική και δυναμική πρόταση του Γιώργου Παπαναστασίου, να πούμε ΝΑΙ στην δημιουργία της Νέας Δυτικής Ελλάδας, της Νέας Δυτικής Ελπίδας.
Όλοι μας, ιδίως οι νέοι όμως, να σταθούν στο πλευρό του φίλου και συναδέλφου, Γιώργου. Δίπλα του να ανατρέψουν τους συσχετισμούς της μιζέριας και των πράσινων κομματικών δεσμών, όχι για να μετατραπούν σε… χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη, αλλά για να πρωτοστατήσουν στο νέο κίνημα ενεργών πολιτών που έχει ανάγκη η χώρα. Δεν χρειαζόμαστε άλλους παλαιοκομματικούς δερβέναγες. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για την Δυτική Ελλάδα. Δεν έχουμε ανάγκη από… μετατιθέμενους υπηρέτες του μνημονίου, αλλά από ανοιχτόκαρδους και μυαλωμένους» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος.
Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής καλωσόρισε τον Γ. Παπαναστασίου στο γραφείο του το μεσημέρι της Πέμπτης και αφού του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία, υπογράμμισε πως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα έχει την απόλυτη στήριξή του.
«Θα είμαι στο πλευρό του Γιώργου έτοιμος να συνδράμω με τις δυνάμεις και το κόπο μου σε ότι μου ζητήσει και σε ότι χρειασθεί, για έναν καλό αγώνα, ένα καλύτερο αύριο για την περιφέρειά μα»ς.
Στη συνάντηση, παρόντες ήσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Γιάννης Μάκκας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαίας, Γιώργος Δρακούλης, προς τον οποίο, μάλιστα, απευθύνθηκε ο κ. Νικολόπουλος, ζητώντας ενεργό συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ.
«Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων νέων ανθρώπων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πάρτε μέρος στον αγώνα για ανατροπή του μίζερου παρελθόντος, από την πρώτη γραμμή» επεσήμανε, προσθέτοντας πως αποτελεί και επιλογή του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, η ανανέωση και η εμπιστοσύνη προς τους νέους ανθρώπους, που μαζί με τους πιο έμπειρους, μπορούν να δημιουργήσουν το κοινωνικό και πολιτικό μείγμα που θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο και στην μετέπειτα εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: