24 Ιαν 2008

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Ο. ΝΔ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΙΓΙΟΥ




Στο Αίγιο και πιο συγκεκριμένα, στην Δημοτική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Πλαστήρα βρέθηκεως προσκεκλημένος ομιλητής, Ο Γραμματέας Μ.Κ.Ο. της Κεντρικής Διοίκησης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πρώην βουλευτής, κ. Νίκος Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τα μέλη της Οργάνωσης, ακούγοντας παράλληλα τα ζητήματα που αφορούν την προσφυγική, εργατική συνοικία της πόλης του Αιγίου.
Στην ομιλία του προς τα στελέχη και τα μέλη της οργάνωσης, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως μέσα από το νοσηρό κλίμα των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά η ανάγκη επαναφοράς της πολιτικής στο προσκήνιο με το ταυτόχρονο τέλος της παραπολιτικής, των διαδρόμων και των παρασκηνίων, που αποτελούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλλιεργούνται ένοχες και διεφθαρμένες αντιλήψεις.
Ακόμα, ζήτησε από τα μέλη της οργάνωσης, να παραμείνουν πιστά στα ιδεώδη της παράταξης, η οποία γεννήθηκε από τον λαό για να προσφέρει στον λαό, αποτελώντας την ίδια την «συνείδησή» της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω εμείς οι Αιγιώτες να κρατάμε στην μνήμη μας το ποιοι μας επισκέπτονται κατα διαστήματα και τιμούν με την παρουσία τους και την αγωνιστικότητά τους τις τοπικές μας οργανώσεις.