9 Σεπ 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ...
















«Συμφωνώ μαζί σου Χάρη, είναι όσο ποτέ άλλοτε κρίσιμο και
επιτακτικό το ζήτημα που προβάλλεις ‘’ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ ακόμα μπορούμε να διαμορφώσουμε τις νέες μοντέρνες τάσεις από τα ρεύματα, σκέψεις που μέσα από τις σύγχρονες τεχνολογίες και τηλεπικοινωνίες μορφοποιούνται μέσα από τα υπόγεια ρεύματα του σήμερα» (φωτό 1)
«Αγαπητή μου Άρια μιλάς για την ανασφάλεια, για την αμηχανία να τοποθετηθείς στο ΄΄τώρα΄΄ , στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που τρέχει και εσύ νιώθεις σταματημένη. Έχω λοιπόν να σου πω ότι πρέπει να απαντήσουμε τίμια ποιοι είμαστε να ξεκαθαρίσουμε που θέλουμε να πάμε και να συμφωνήσουμε ποια είναι η κρυστάλλινη θέση μας, γιατί εμείς δεν γίνεται να μείνουμε στάσιμοι σε αυτό τον κόσμο που αλλάζει ταχύτατα. Πρέπει να προχωρήσουμε με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ… Έχεις δίκιο λοιπόν αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια και από αυτή την ανεργία ή την ακρίβεια.» (φωτό 2)
«Φίλε Τάκη, δεν μπορεί να κρυβόμαστε πίσω από την έννοια της συλλογικής πολιτικής ευθύνης. Υπάρχει και η ατομική καθώς και η ιεράρχηση της πολιτικής ευθύνης» (φωτό 3)
«Για μένα αποτελεί συλλογική ανευθυνότητα σε μία χώρα με 11 εκατομμύρια ανθρώπους να είναι υπεύθυνο, απρόσωπος κρατικός μηχανισμός ή καμιά τριανταριά Υπουργοί. Επιμένω αγαπητή μου ΄΄Θεσσαλονικιά΄΄» (φωτό 4)
«Γρήγορα επιστροφή στο πρότυπο ζωής που θέλει ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και στον ποιοτικό χρόνο για την προσωπική και οικογενειακή μας ζωή θαρρώ πως είναι δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας από την εποχή του Αριστοτέλη, καλέ μου Νάσο» (φωτό 5)
«Εγώ θα σημείωνα στο προβληματισμό σου, Γιούλα, ότι η πολιτική δεν είναι αριθμητική. Για αυτό και δεν ικανοποιεί η πολιτική των αριθμών. Η απάντηση είναι μία: μονόδρομος η επιστροφή στην πολιτική και γρήγορα…» (φωτό 6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: