22 Οκτ 2008

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.....

Η προσέλευση ήταν αυ­ξημένη, αλλά ένας με­γάλος αριθμός των υ­ποψήφιων αιμοδοτών δεν μπό­ρεσε να γίνει δεκτός για δια­φόρους λόγους. Πέραν των αν­θρώπων της «Π» που για τρίτη φορά συμμετείχαν στην αιμο­δοσία της εφημερίδας, αξιοση­μείωτη ήταν η προσέλευση των Σχολικών φυλάκων. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σωματείου, με επι­κεφαλής τον πρόεδρο Ηλία Τσούνα και τη γραμματέα Ευ­φροσύνη Ανδριοπούλου, και πλαισιωμένο από μέλη του προσήλθε νωρίς το πρωί στα γραφεία της «Π» για να δώσει αίμα.
Από την καρέκλα του αιμο­δότη πέρασε επίσης ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος θέλοντας με τον τρόπο αυ­τό να ενισχύσει την προσπά­θεια, όπως και απλοί πολίτες που ζήτησαν από μόνοι τους να δώσουν αίμα.
Ο αντινομάρχης Υγείας Χρί­στος Φραγκίδης επισκέφτηκε επίσης την «Π» θέλοντας σαν ενισχύσει την προσπάθεια αυ­τή, όπως και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών Λευτέ­ρης Πολυκρέτης.
Η. αιμοδοσία πραγματοποιεί­ται σε συνεργασία με το Σύλ­λογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμάνδανείου «Ο Αγ. Στυλιανός» και υλοποιείται από το Κέντρο Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Π. Η αιμοδοσία διεξή­χθη ομαλά χάρις την άρτια ορ­γάνωση που επιφύλαξε το προσωπικό της αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομεί­ου και συγκεκριμένα η επισκέπτρια υγείας Ανθή Παπαβραμοπούλου, η νοσηλεύτρια Μα­ρία Παπαδοπούλου και η για­τρός Δήμητρα Παυλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: