8 Μαΐ 2009

Μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace, στην Θεσσαλονίκη με θέμα «Ευρωεκλογές 2009», ο πρώην βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. κ. Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε καταρχήν στην σημασία των επερχομένων Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου, επισημαίνοντας:

«Οφείλουμε όλοι μέσα από τη δραστηριοποίησή μας και τη διαρκή επαφή με τους πολίτες, να συμβάλουμε στη διάδοση και προώθηση των θέσεων, των στόχων και των επιδιώξεών μας. Πρέπει να διοχετεύσουμε τη δυναμική ορμητικότητα, την ενεργητικότητα, τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της 7 Ιουνίου».
Ακολούθως ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε με έμφαση ότι «το συγρκιτικό πλεονέκτημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και Αρχηγός Κώστας Καραμανλής σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Μόνον πολιτικοί οι οποίοι δεν υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, όπως ο Πρωθυπουργός και Αρχηγός μας και είναι αφοσιωμένοι στο σύνταγμα και παλεύουν για την κοινή ευημερία του τόπου, αυτοί μπορούν να λύσουν τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτός είναι ο δικός μας ηγέτης. Ο Κώστας Καραμανλής που υπήρξε ο νεότερος ηγέτης μας και ταυτόχρονα ο μακροβιότερος, που υπηρετεί μέχρι σήμερα και θα εξακολουθεί να υπηρετεί με επιτυχία τον τόπο για πολλά χρόνια από τη θέση του Πρωθυπουργού της Ελλάδος».
Καταλήγοντας ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία της προβολής του έργου που έχει επιτελέσει κατά την τελευταία πενταετία η Κυβέρνηση της ΝΔ υπογραμμίζοντας : «Πρέπει και να κοιτάξουμε γύρω μας για να δούμε και τα επιτεύγματα μας. Τα όσα έγιναν την τελευταία πενταετία. Δεν πρέπει να μείνουμε στην μέση του δρόμου. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους λαικιστές και τους παροχολόγους να περάσουν.
Η αλήθεια στο τέλος θα νικήσει.
Και η πραγματική πολιτική θα πάρει την «εκδίκηση» της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: