9 Νοε 2008

Στο Διαγραμματειακό της Ν.Δ. συμμετείχε ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος

Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης, αυτή την ώρα είναι η διασφά­λιση της δυνατότητας του χρη­ματοπιστωτικού συστήματος, ώστε να μην επιτραπεί η διολίσθηση της διεθνούς οικο­νομικής κρίσης σε τομείς της πραγματικής οικονομίας και της παραγωγής της χώρας μας, ενώ πρώτο μέλημα της παράταξης είναι η συνεννόηση με τους εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων και των επαγγελμα­τικών κλάδων, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνοχή του κοινωνικού ιστού». Αυτό δήλωσε ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος που συμμε­τείχε χθες στη σύσκεψη του Διαγραμματειακού Οργάνου του κόμματος, με την ιδιότη­τα του Γραμματέα Μ.Κ.Ο.Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του ΓΠ της Κ.Ε. της Ν.Δ. Λευτέ­ρη Ζαγορίτη, και σε ό.τι αφορά τη συμμε­τοχή του κ. Νικολόπουλου επισημάνθηκε η σπουδαιότητα που έχει ο διάλογος με εθελοντικούς φορείς και ομάδες, μέσω των οποίων εκπέμπεται το πιο ισχυρό ίσως μή­νυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στη χώρα μας. «Η πολιτική μας οφείλει να εκπέμπει απευ­θείας στον άνθρωπο. Στον απλό πολίτη, που λογικά συναισθάνεται ένα φόβο απέναντι σε όσα ακούει ότι συμβαίνουν στο εξωτερικό. Η Ν.Δ. η παράταξη, αλλά και ο Κώστας Κα­ραμανλής είναι αυτοί που εγγυώνται τη στα­θερότητα και την προστασία του πολίτη. Και προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακατάπαυστα», πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος.
Εξάλλου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον «Ωμέγα Ράδιο», ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη δημοσκόπηση, έκανε τα παρακάτω σχόλια στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Σύφαντο: «Παρά το γεγονός ότι στην παρούσα συγκυρία γίνεται προσπάθεια να κυριαρχήσει στη δημόσια ζωή η σκανδαλολογία, είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ όσο και αν προσπαθεί, δεν επανακτά την απαιτούμενη αξιοπιστία για να το εμπιστευτούν οι πολίτες. Η πτώση είναι ανα­μενόμενη, η συγκεκριμένη ανάγνωση των δημοσκοπήσεων είναι προβληματική.
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, με φαινόμενα κρίσης στις παγκόσμιες αγορές και το κλίμα σκανδαλολογίας. η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αποτελούν την πιο σταθερή βάση αναφοράς της κοινωνίας και την πιο αξιόπιστη επιλογή της για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Εκ των πραγμάτων δεν σημειώνονται οι υψηλές συσπειρώσεις της προεκλογικής περιόδου, αφού στη συγκεκριμένη περί­οδο οι συσπειρώσεις των κομμάτων είναι πάντοτε υψηλότερες, ιδίως των δύο μεγά­λων κομμάτων που διεκδικούν τη νίκη στις εκλογές».
Καταλήγοντας, ο κ. Νικολόπουλος τόνι­σε: «Εξάλλου οι κυβερνήσεις κρίνονται στο τέλος της τετραετίας, ανάλογα με τις επιδό­σεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: