13 Νοε 2008

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.........

«Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης αυτή την ώρα είναι η διασφάλιση της δυνατό­τητας του χρηματοπιστωτικού συστήμα­τος ώστε να μην επιτραπεί η διολίσθηση της διεθνούς οικονομικής κρίσης σε το­μείς της πραγματικής οικονομίας και της παραγωγής της χώρας μας, ενώ πρώτο μέ­λημα της παράταξης είναι η συνεννόηση με τους εκπροσώπους όλων των κοινωνι­κών τάξεων και των επαγγελματικών κλά­δων, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνοχή του κοινωνικού ιστού».
Αυτό δήλωσε ο πρώην βουλευτής Α­χαΐας της Ν.Δ., Νίκος Νικολόπουλος, που συμμετείχε την Πέμπτη στην σύσκεψη του Διαγραμματειακού Οργάνου του κόμ­ματος, με την ιδιότητα του Γραμματέα Μ.Κ.Ο.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γ.Γ. της Κ.Ε. της Ν.Δ. Λευ­τέρη Ζαγορίτη και σε ό,τι αφορά την συμ­μετοχή του κ. Νικολόπουλου, επισημάν­θηκε η σπουδαιότητα που έχει ο διάλογος με εθελοντικούς φορείς και ομάδες, μέ­σω των οποίων εκπέμπεται το πιο ισχυρό
ίσως μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στην χώρα μας.
«Η πολιτική μας οφείλει να εκπέμπει α­πευθείας στον άνθρωπο. Στον απλό πολί­τη, που λογικά συναισθάνεται έναν φόβο απέναντι σε όσα ακούει ότι συμβαίνουν στο εξωτερικό. Η Ν.Δ. είναι η παράταξη, αλλά και ο Κώστας Καραμανλής είναι αυ­τοί που εγγυώνται την σταθερότητα και την προστασία του πολίτη. Και προς αυ­τή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακατάπαυστα» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος.
Εξάλλου μιλώντας, το πρωί στον «Ωμέ­γα Ράδιο» ο Νίκος Νικολόπουλος, με α­φορμή την πρόσφατη δημοσκόπηση δή­λωσε μεταξύ άλλων στο δημοσιογράφο Νίκο Σύφαντο: «Παρά την δύσκολη οικο­νομική συγκυρία με φαινόμενα κρίσης στις παγκόσμιες αγορές και το κλίμα σκανδαλολογίας η κυβέρνηση και ο πρω­θυπουργός Κώστας Καραμανλής αποτε­λούν την πιο σταθερή βάση αναφοράς της κοινωνίας και την πιο αξιόπιστη επιλογή της για την διακυβέρνηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: