24 Μαρ 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ



“Ζητώ πρώτα ν’αξιολογήσετε τη δημόσια παρουσία μου και μετά παρακαλώ να με προτείνετε πάλι για υποψήφιο ή και να με στηρίξετε να επανεκλεγώ». Αυτά είπε στην όγδοη κατά σειρά επαφή που είχε στο Patra Palace την περασμένη Κυριακή.
Μια επώδυνη διαδικασία, πρωτότυπη για τα πολιτικά χρονικά ακολουθεί ο μαχητικός πολιτικός της Νέας δημοκρατίας κ. Νίκος Νικολόπουλος, συγκεντρώνοντας 200-250 στελέχη της κοινωνίας των Πατρών και της επαρχίας, εδώ και δύο μήνες για να σφυγμομετρήσει όπως εκείνος ξέρει, αδιαμεσολάβητα τα αισθήματα και την επιθυμία των πολιτών για το πολιτικό του μέλλον.
Φαίνεται λοιπόν ότι με «όρους μέλλοντος» οικοδομεί μια νέα σχέση που θα στηρίζεται μόνο σε αλήθειες όσο πικρές και να’ ναι, αφού όπως είπαν αυτοί που πήραν το λόγο μπούχτισαν από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις αυτών που τους χτυπούσαν την πλάτη , αλλά ποτέ δεν έβαζαν πλάτη.
Ο κ. Νικολόπουλος πείθει ότι έχει κάνει την αυτοκριτική του, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του , κατέστρωσε σχέδιο που φαίνεται καθαρά ότι έχει κάνει τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται και πορεύεται πιο ώριμος από ποτέ.
Αυτό δείχνει η επιθυμία του για αξιολόγηση και κοινωνική λογοδοσία με διάλογο αλλά και ανατροπή της κατεστημένης λογικής «της σιωπής των αμνών».
Πολλοί πιστεύουν ότι η λειτουργικότητα της παρουσίας των Βουλευτών εξασφαλίζεται μόνο με την αξιοκρατία, την εξατομικευμένη απόδοση ευθύνης αλλά και την επιβράβευση της απόδοσης.
Τελικά νομίζω ότι πολλοί συμφωνούν λείπει η φωνή, λείπει η πρωτοβουλία, λείπει η παρέμβαση του Νίκου Νικολόπουλου.
(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ "ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" )

Δεν υπάρχουν σχόλια: