24 Οκτ 2009

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ»

Δέχτηκα και τώρα συνεργάζομαι με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στο νέο Μουσείο της Πάτρας, προκειμένου να ακούσω και συμπαρασταθώ στην δοκιμασία αναμονής της κυβερνητικής απόφασης για την συνέχιση της εργασίας τους ή την ένταξη τους στην μακρά λίστα των ανέργων. Παρίσταται και η πλειάδα των δικηγόρων ,προκειμένου να αναλάβει την προστασία και τους δικαστικούς αγώνες.
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην περιπέτεια των εργαζομένων που χάρις και στην δική τους πολύτιμη συνεργασία η Πάτρα απέκτησε ένα κόσμημα, έναν πολύτιμο θησαυρό.
Άνθρωποι που αισθάνθηκαν το Μουσείο σαν δεύτερο σπίτι τους και μετέφεραν στις πλάτες τους τις προσδοκίες όλων των Πατρινών για την ολοκλήρωση ενός καυχήματος της πόλης, περιμένουν το φως της εργασιακής ελπίδας. Το φως της ουσιαστικής και απρόσκοπτης λειτουργίας του, που θα φέρουν την ομαλλόρυθμη λειτουργία του Μουσείου και την εξυπηρέτηση χιλιάδων επισκεπτών.Όσοι βοηθήσουν την Πάτρα να λάμψει, θα έχουν κάνει το καθήκον τους.
Για αυτούς και όλους σε καλώ στη συγκέντρωση που διοργανώνω την Τρίτη το απόγευμα στις 19:00μ.μ στο Patra Palace, για τους υπο απόλυση νέους των προγραμμάτων stage και τους πολύχρονους συμβασιούχους.
Στόχος είναι να γίνει ενιαίο «μέτωπο διωχθέντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: