15 Μαΐ 2008

Συνάντηση με μέλη των ΔΗΣΥΝ

Συνάντηση με εκλεγμένες συμβού­λους, που ανεδείχθησαν από τις πρό­σφατες εκλογές, στα Δημοτικά Συμ­βούλια Νέων των Δήμων του Νομού Αχαίας είχε την περασμένη εβδομάδα ο Γραμματέας των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) και π. Βουλευ­τής Αχαίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία *της Λέσχης Νέων Πολιτικού εντευκτη­ρίου Πάτρας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης και συνομιλώντας με τους νέους ο κ. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων επεσήμα­νε: «Με την σημερινή συνάντηση θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως μέλη στα Τοπικά Συμβούλια Νέων των δήμων μας, κατά τις πρόσφατες εκλογές.
Είμαι βέβαιος πως απευθύνομαι σε νέ­ους ανθρώπους, των οποίων οι «απο­σκευές» της ψυχής και της καρδιάς εί­ναι γεμάτες όνειρα και φιλοδοξίες για το προσωπικό σας μέλλον αλλά και για το μέλλον των συμπολιτών μας. Είμαι βέβαιος πως απευθύνομαι σε πο­λίτες που γνωρίζουν καλά ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται και τίποτα από όσα απολαμβάνουμε σήμερα στην δημο­κρατία μας δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα, αν δεν αγωνιστούμε για να το διατηρήσουμε και να το βελτιώσου­με.
Με την απόφαση σας, και μόνο, να συμ­μετέχετε στις εκλογές για τα Τοπικά Συμβούλια Νέων έχετε ήδη πετύχει να συγκαταλέγεστε μεταξύ των «πιονέ­ρων» ενός θεσμού που φιλοδοξεί να ανοίξει την «πόρτα» της διαχείρισης των κοινών στους νέους ανθρώπους». Συνεχίζοντας ο κ. Νικολόπουλος και απαντώντας σε ερωτήματα των νέων τόνισε: «Τίποτα για εμάς, χωρίς εμάς» είναι το σύνθημα όλων αυτών των νέ­ων και ωραίων ανθρώπων, που δεν εγ­καταλείπουν τις αποφάσεις που αφο­ρούν στην ζωή τους στα χέρια άλλων, αλλά θέλουν οι ίδιοι να είναι πρωτα­γωνιστές στο «φιλμ» της ζωής τους. Θεωρώ ότι με την εκλογή σας πετύχατε κάτι ακόμα: Να μετατραπείτε σε «φωνή» και σε «συνείδηση» των φίλων και των συμπολιτών σας ακόμα και όσων είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από σας και να δέχεστε τον γλυκό «μόχθο» της επάξιας εκπροσώπησης τους. Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία αυτής μας της συνάντησης να γνωρίζετε πως θα είμαι δίπλα σας και θα συνδράμω με κάθε μου δύναμη όποτε μου το ζη­τήσετε αφού πέρα από κόμματα και ιδεολογικές προσεγγίσεις, αυτά που ενώνουν το κοινό μας μέλλον είναι πο­λύ περισσότερα από αυτό που το χω­ρίζουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: