17 Μαΐ 2008

Επίσκεψη Νίκου Νικολόπουλου στο Νοσοκομείο Αιγίου

Στο Νοσοκομείο του Αιγίου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Νικολόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διοικητή, κ. Παντελή Δημόπουλο και εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά και να επισκεφθεί τα νέα χειρουργεία, καθώς και τη νέα και υπερσύγχρονη Καρδιολογική Κλινική, που σε λίγο καιρό θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία.
Κατά την επίσκεψη του, ο κ. Νικολόπουλος είχε την ευκαιρία να αντιληφθεί την πραγματική βούληση του υπουργείου Υγείας για αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του μοναδικού νοσηλευτικού ιδρύματος που βρίσκεται πάνω στον εθνικό οδικό άξονα Πατρών - Κορίνθου, αλλά και το σημαντικότατο έργο που έχει επιτελέσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου. Ενδεικτικά, και πέραν της κατασκευής των νέων χειρουργείων που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά (και τα οποία αναμένεται να εγκαινιαστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο), αναφέρεται η νέα Καρδιολογική Κλινική καθώς και η Μονάδα Εμφραγμάτων, για την οποία έχουν ήδη εγκριθεί πέντε θέσεις ειδικευμένων γιατρών και αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία μέσα στο επόμενο δίμηνο, αλλά και η αναμόρφωση - ανάπλαση μιας σειράς χώρων του νοσοκομείου, το οποίο πραγματικά έχει αλλάξει όψη.
Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως, πως δεν υπάρχουν χρόνια προβλήματα και ελλείψεις, τα οποία καταβάλλονται πολλαπλές προσπάθειες να εξαλειφθούν. Κατά την επίσκεψη του, ο κ. Νικολόπουλος συζήτησε για τις ελλείψεις προσωπικού, ενώ τέθηκε υπόψη του και το ζήτημα επέκτασης του Νοσοκομείου, με την κατασκευή μιας νέας πτέρυγας, η οποία θα στεγάσει τα Εξωτερικά Ιατρεία, Διαγνωστικά Τραύματα, καθώς και Διοικητικές Υπηρεσίες. Για το θέμα, το Νοσοκομείο ευελπιστεί και στην αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αιγίου, καθώς άλλωστε ο Δήμαρχος, κ. Απόστολος Καραφωτιάς είναι και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου. «Η στήριξη και η ενίσχυση του Νοσοκομείου Αιγίου αποτελεί δεδομένη βούληση του υπουργείου Υγείας, που εκφράζεται και μέσο του εξαιρετικού έργου που έχει παραχθεί και σχεδιάζεται για τα επόμενα χρόνια από την διοίκηση του Ιδρύματος. Δίπλα σε έναν από τους σημαντικότερους εθνικούς οδικούς άξονες της χώρας με πλήθος εκτάκτων περιστατικών καθημερινά, αλλά και νοσοκομείο - φάρος για την περιοχή της Αιγιαλείας, μπορεί και πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω. Είμαι βέβαιος πως αυτό αποτελεί απαίτηση όλων των κατοίκων της περιοχής και των φορέων, αλλά και βούληση όλων ημών, των πολιτικών, που πρέπει να κάνουμε παν δυνατό για να γίνεται το καλό, καλύτερο και το καλύτερο, άριστο» ανέφερε μετά την επίσκεψη του ο κ. Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: