15 Ιουλ 2008

Συνάντηση με Ευριπίδη Στυλιανίδη


Χαμόγελα στη συνάντηση του Ευρ. Στυλιανίδη με τα στελέχη της νεολαίας. Δίπλα του, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου...
Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Παιδείας και θρησκευ­μάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη πραγματοποίησε η ηγεσία της ΟΝ­ΝΕΔ Αχαΐας την περασμένη Παρασκευή 27 Ιουνίου, στην Πά­τρα, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του υπουργού στις πε­ριοχές που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό. Αντικείμε­νο της συνάντησης ήταν η πορεία των μεταρρυθμίσεων που υλοποιεί η κυβέρνηση στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καθώς και θέματα που αφορούν στους νέους εργαζόμενους.
«Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Στυ­λιανίδη, έναν νέο πολιτικό, ο οποίος προέρχεται από την ΟΝ­ΝΕΔ και συνεχίζει να υπηρετεί τη νεολαία της πατρίδας μας, μέσα από τους θεσμικούς του ρόλους» δήλωσε σχετικά η πρό­εδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αναφερθή­καμε, μεταξύ άλλων, στο νόμο για τα μεταπτυχιακά που ψη­φίστηκε πριν από δύο ημέρες στη Βουλή, στη διαδικασία αξιολόγησης των ελληνικών πανεπιστημίων και στην πορεία του νέου θεσμού των ΤΟΣΥΝ. Του μεταφέραμε, επίσης, την ικανο­ποίηση μας για την άμεση ανταπόκριση της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργείου Παιδείας στα προβλήματα που δημι­ούργησε ο πρόσφατος σεισμός. Οι πολίτες βλέπουν στην πρά­ξη το ενδιαφέρον της πολιτείας και αυτό είναι ιδιαίτερα εν­θαρρυντικό σε δύσκολες καταστάσεις», τόνισε η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: